b

Een uitgebreide menukaart

Ook op maandag geopend

N

Sfeervol restaurant

Home » Terras Ede

Terras in Ede

Wilt u genieten van een terras in Ede? Grand Café Restaurant De Verleiding is een veelzijdige locatie met een terras. Zo kunt u ook bij ons buiten genieten, wanneer het aangenaam weer is. Uiteraard kunt u ook op ons terras in Ede, heerlijk ontspannen een hapje en een drankje nuttigen. Bent u benieuwd naar wat ons restaurant u nog meer te bieden heeft? Lees dan verder!

Wilt u direct reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt bij ons uw tafel telefonisch boeken.

Bel 0318 – 420700

Bekijk onze menukaarten

Lunchkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Lunchkaart

Dinerkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Dinerkaart

Borrelkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Borrelkaart

Drankkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Drankkaart

Een veelzijdig terras voor iedereen in Ede en omgeving

Heeft u een gezellig dagje uit gepland in Ede en wilt u ook lunchen in het centrum op het terras? Dan zit u bij ons zeker goed. Wij bieden u een uitstekende en uitgebreide lunch- en dinerkaart. Onze locatie is in de avonduren ook een gezellige kroeg, waar u binnen en buiten kunt borrelen. Hiermee zijn we zeker het leukste restaurant in de omgeving van de Veluwe.

Kom langs bij ons Grand Café in Ede

Wilt u graag langskomen en genieten van ons terras in Ede? Dan kunt u het beste een reservering plaatsen. Zo weet u zeker dat er ook voldoende ruimte zal zijn voor u en u niet hoeft te wachten op een tafel. U bent echter ook altijd van harte welkom om bij ons te komen borrelen, zonder reservering. Heeft u aanvullende vragen, of specifieke wensen omtrent allergieën of dieetwensen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-420700.

Facebook