Dinerkaart

Bekijk hieronder onze Dinerkaart
Home » Menukaart

Dinerkaart 2022

  • Dinerkaart

    Brood met kruidenboter en dippers. € 5,00

  • Soepen

    Tomatensoep.  € 5,75

    Uiensoep met een kaashoedje. € 5,75

    Seizoenssoep.  6,00

  • Voorgerechten

    Bruschetta’s (Truffelcrème en kastanjechampignons – tomaat, basilicum, knoflook) 4 stuks. € 9,00

    Carpaccio met sla, geraspte kaas, geroosterde pepitapitten, truffelmayo en pesto. € 12,75

    Vitello tonnato met tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes. € 12,75

    Tonijntartaar met gerookte olijfolie, kappertjes, avocado met komkommer en groene aspergeslierten, wasabimayonaise en kikkoman. € 13,50

    Coquilles met pastinaak/palingcrème, bloedsinaasappeldressing met waterkers, rucola salade en nori kroepoek. € 13,25

    Kalfsprocureur met perzik/mangochutney, spruitenchips en paddenstoelen/truffelstengel. € 13,50

    Antipasti Verleiding (vleeswaren, kazen, brood, olijven, bruschetta en pesto) 2 personen. € 20,00

    Bietencarpaccio met dukkah, pistachepesto, gerookt amandelsoepje, rucola en geitenkaas (evt vegan).                      € 12,75

  • Salades

    Huisgemaakte tonijn salade met gemengde sla, komkommer, ui, paprika, gepofte tomaat en zeezoutbrood. € 13,75

    Geitenkaas salade met gemende sla, honing, pepitapitten, komkommer, ui, paprika, gepofte tomaat en zeezoutbrood. € 13,75

    Carpaccio salade met gemengde sla, truffelmayonaise, geraspte oude kaas, pesto, pepitapitten, komkommer, ui, paprika, gepofte tomaat en zeezoutbrood. € 13,75

    Vitello tonnato salade met gemende sla, tonijnmayonaise, rode ui, kappertjes, komkommer, paprika, gepofte tomaat en zeezoutbrood. € 13,75

    Vis salade met gemengde sla, ui, komkommer, gepofte tomaat, wakame, gerookte zalm, sashimi van tonijn, body peeled gamba en zeezoutbrood. € 15,75

     

  • Biefstukken met brood

    De biefstuk wordt medium rare gebakken en geserveerd in jus met wit brood.

    Biefstuk met Verleiding jus. € 20,25
    biefstuk (200 gram).      

    Biefstuk met Bali jus. € 21,25
    biefstuk (200 gram).      

  • Hoofdgerechten

    Geserveerd met Verleidingsaardappel en seizoensgroenten.

    Schnitzel de Verleiding met brie en champignons. € 19,50

    Ribeye met kruidenboter. € 22,95

    Ribeye met een marinade van zwarte knoflook en een vleugje zoethout. € 23,95

    Eendenborstfilet met noedels, sugarsnaps, bosui, rode peper, sesam en een lak van wortel-gember en appel. € 20,50

    Biefstuk met blue stilton en portjus. € 23,95

    Zalmfilet met een mousse van wakame, bloedsinaasappeldressing en pistachecrumble. € 22,50

    Strüdel van paddenstoelen, geitenkaas, paprika en rode ui in bladerdeeg. € 19,50

  • Kindermenu

    Kindermenu. € 7,50
    Kroket, frikandel, kaassouffle’s met frites en mayo.

  • Nagerechten

    Ananas carpaccio met gemarineerde peer, walnotendressing en vanille ijs. € 7,95

    Gerookte chocolademousse met sinaasappel en gekaramelliseerde witte chocolade. € 7,95

    Parfait van advocaat met kokoscrumble en spongecake van pistache. € 7,95

    Dame blanche met kletskoppen en chocosaus. € 7,95

    Panna cotta van witte chocolade en yoghurt, met passievrucht en gekaramelliseerde witte chocolade. € 7,95