b

Een uitgebreide menukaart

Ook op maandag geopend

N

Sfeervol restaurant

Home » Kroeg Ede

Kroeg Ede

Zoekt u een leuke kroeg in Ede? Dan moet u zonder twijfel bij Grand Café Restaurant De Verleiding zijn. Wij bieden u een fijne ambiance met een ongedwongen sfeer waar u geniet van een hapje en een drankje. Meer weten over wat ons Grand Café u kan bieden?

Wilt u direct reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt bij ons uw tafel telefonisch boeken.

Bel 0318 – 420700

Bekijk onze menukaarten

Lunchkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Lunchkaart

Dinerkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Dinerkaart

Borrelkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Borrelkaart

Drankkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Drankkaart

Grand Café Restaurant De Verleiding, uw gezellige kroeg in Ede

Grand Café Restaurant De Verleiding is een veelzijdige kroeg in Ede. En door ons Grand Café alleen een kroeg te noemen, doen we onszelf eigenlijk tekort. U kunt namelijk niet alleen bij ons terecht voor een gezellige vrijdagmiddagborrel of een avondje stappen. Ook voor een uitgebreide lunch of een diner zit u bij ons goed. Op onze uitgebreide menukaart staan zowel vlees- en vis- als vegetarische gerechten. Dankzij het grote aantal verschillende gerechten is er voor iedereen wel iets te vinden.

Uitstekende service voor al onze klanten

Onze kroeg in Ede is ook als feestlocatie af te huren om bijvoorbeeld lekker te borrelen. Wij overleggen graag met u hoe u hier invulling aan wilt geven. Zo kunt u bepalen welke drankjes er geschonken moeten worden en indien gewenst een combinatie afspreken met hapjes of zelfs een diner. Onze keukenbrigade staat voor u klaar en ons bedienend personeel bedient u met een glimlach.

Kom gezellig borrelen in onze kroeg in Ede

U komt toch ook gezellig borrelen in onze kroeg in Ede? U kunt zonder reservering langskomen. Wilt u ook nog wat eten of lekker komen lunchen, dan adviseren wij om toch een tafel te reserveren om wachttijden te voorkomen. U kunt online uw reservering plaatsen. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over het afhuren van onze locatie, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0318-420700.

Facebook