b

Een uitgebreide menukaart

Ook op maandag geopend

N

Sfeervol restaurant

Home » Lunchen Veluwe

Lunchen op de Veluwe

Wilt u lunchen bij een lunchroom op de Veluwe, dan moet u zonder twijfel bij Grand Café Restaurant De Verleiding zijn. Of u nu vakantie viert, een dagje uit bent in Ede of gewoon geen zin heeft in een eenvoudige boterham. Wilt u meer weten over lunchen op de Veluwe bij Grand Café Restaurant De Verleiding?

Wilt u direct reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt bij ons uw tafel telefonisch boeken.

Bel 0318 – 420700

Bekijk onze menukaarten

Lunchkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Lunchkaart

Dinerkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Dinerkaart

Borrelkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Borrelkaart

Drankkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Drankkaart

Lunchen op de Veluwe, met voor iedere smaak een bijpassend gerecht

Komt u lunchen bij ons restaurant op de Veluwe? Dan heeft u een uitgebreide keuze aan diverse gerechten. Liefhebbers van vlees, vis of vegetarische spijzen vinden altijd een gerecht wat ze zal smaken. Ook voor een uitgebreid diner of een gezellige borrel bent u bij Grand Café Restaurant De Verleiding op de juiste plaats.

Lunchen op de Veluwe in het centrum van Ede

Onze lunchroom is in hartje Ede, in de omgeving van de Veluwe gevestigd. Hierdoor zijn wij de ideale uitvalsbasis tijdens een dagje uit in de omgeving van Ede. Bij Grand Café Restaurant De Verleiding ervaart u uitstekende service en bediening met een glimlach. Heeft u specifieke dieetwensen? Laat het ons weten. We houden er graag rekening mee!

Reserveer een tafel bij onze lunchroom op de Veluwe

U bent van harte welkom om spontaan bij ons te komen eten. Het kan dan echter zijn dat er geen tafel vrij is en u even moet wachten. Wilt u voorkomen dat u moet wachten tot er een plaatsje vrij is, dan raden wij u aan om een tafel te reserveren. U reserveert heel eenvoudig online via onze website. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0318-420700. Wij wensen u alvast smakelijk eten. Tot ziens in Grand Café Restaurant De Verleiding.

Facebook