b

Een uitgebreide menukaart

Ook op maandag geopend

N

Sfeervol restaurant

Home » Restaurant Veluwe

​Restaurant in de omgeving van de Veluwe

Zoekt u een gezellig restaurant in de omgeving van de Veluwe? Dan moet u zeker bij Grand Café Restaurant De Verleiding komen eten. Of u nu een leuk dagje uit wilt afsluiten of een maaltijd tussendoor zoekt, voor iedere smaak hebben wij een passend gerecht. Ontdek meer over de gerechten bij ons eetcafé op de Veluwe.

Wilt u direct reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt bij ons uw tafel telefonisch boeken.

Bel 0318 – 420700

Bekijk onze menukaarten

Lunchkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Lunchkaart

Dinerkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Dinerkaart

Borrelkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Borrelkaart

Drankkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Drankkaart

Een uitgebreide keuze bij dit restaurant in de omgeving van de Veluwe

Bij Grand Café Restaurant De Verleiding is het voor gasten mogelijk om op vrijwel ieder moment van de dag te genieten van de lekkerste maaltijden in de omgeving van de Veluwe. Of u nu op zoek bent naar een eetcafé op de Veluwe voor een smakelijke lunch, een uitgebreid diner of een afsluitende borrel – bij ons kunt u terecht. Onze uitgebreide menukaart biedt u een ruime keuze aan gerechten voor de lunch tot aan de borrel, na een drukke werkweek. Of u nu voor vlees, vis of vegetarisch kiest, bij Grand Café Restaurant De Verleiding krijgt u altijd de lekkerste gerechten op uw bord.

Een eetcafé op de Veluwe waar service centraal staat

In ons restaurant in de omgeving van de Veluwe staat uw beleving centraal. Waar dat lang niet overal meer gewoon is, krijgt u bij ons nog altijd bediening met een glimlach en de service die u als klant verdient. Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen, laat het onze keukenbrigade dan weten. Zij zullen hier zeker rekening mee houden.

Online reserveren bij ons eetcafé op de Veluwe

Wist u dat u onze lunchlocatie in Ede-centrum ook kunt afhuren wanneer u iets te vieren heeft? U kunt zelfs op maandagen bij ons terecht! Neem contact op voor de mogelijkheden en bel ook bij andere vragen naar 0318-420700. U bent altijd welkom om te komen eten, maar we raden wel aan om een tafel te reserveren. Gebruik hiervoor eenvoudig ons online reserveringsformulier.

Facebook