b

Een uitgebreide menukaart

Ook op maandag geopend

N

Sfeervol restaurant

Home » Lunchen Ede centrum

Lunchen Ede centrum

Onze lunchroom in Ede ligt in het centrum van de stad. De perfecte uitvalsbasis tijdens een dagje uit. Maak een keuze uit de uitgebreide menukaart en laat u verrassen door de lekkere gerechten die de keukenbrigade van Grand Café Restaurant De Verleiding voor u bereidt.

Wilt u direct reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt bij ons uw tafel telefonisch boeken.

Bel 0318 – 420700

Bekijk onze menukaarten

Lunchkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Lunchkaart

Dinerkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Dinerkaart

Borrelkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Borrelkaart

Drankkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Drankkaart

Lunchen in Ede bij een lunchroom in het centrum

Wilt u lunchen bij een lunchroom in het centrum van Ede? Echt lekker lunchen in het centrum van Ede doet u bij Grand Café Restaurant De Verleiding. Of u nu een dagje komt winkelen in Ede of geen zin heeft om een lunch klaar te maken, lunchen in onze lunchroom kan altijd. Wij hebben een uitgebreide menukaart voor u, waarop voor iedereen een geschikt gerecht te vinden is. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Een heerlijke salade
  • Een goed gevulde soep
  • Luxe broodjes
  • Luxe uitsmijters
  • Verschillende soorten tosti’s

Lunchroom met uitstekende service

Grand Café Restaurant De Verleiding is een lunchroom op de Veluwe waar service en bediening met een glimlach nog heel normaal is. U kunt bij ons genieten van diverse gerechten met vlees of vis, maar ook vegetariërs hebben bij ons volop keuze. Onze lunchroom in Ede is ook de plaats waar u heerlijk kunt dineren of borrelen. Komt u bij ons lunchen in Ede centrum en heeft u wensen voor wat betreft een dieet? Laat het ons dan weten, dan houden wij hier rekening mee.

Lunchen in Ede centrum? Reserveer snel

Ook zonder reservering bent u van harte welkom om in onze lunchroom in het centrum van Ede te komen lunchen, maar wij kunnen u niet garanderen dat er een tafel vrij is. Wilt u zeker zijn van een plaats in onze lunchroom in Ede, dan adviseren wij u om via de website een tafel te reserveren. Wij zijn zelfs op maandag open! Heeft u vragen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0318-420700. Tot ziens in Grand Café Restaurant De Verleiding.

Facebook