b

Een uitgebreide menukaart

Ook op maandag geopend

N

Sfeervol restaurant

Home » Restaurant maandag open

Restaurant maandag open

Niet ieder restaurant is op maandag open. Maar wanneer u op een maandag in Ede wilt eten, kunt u altijd bij Grand Café Restaurant De Verleiding terecht. Bij ons kunt u heerlijk eten in een sfeervol restaurant. Bent u nieuwsgierig geworden, lees dan vooral verder.

Wilt u direct reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt bij ons uw tafel telefonisch boeken.

Bel 0318 – 420700

Bekijk onze menukaarten

Lunchkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Lunchkaart

Dinerkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Dinerkaart

Borrelkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Borrelkaart

Een restaurant dat op maandag open is, met een uitgebreide menukaart

Grand Café Restaurant De Verleiding is de plaats waar u moet zijn als u wilt genieten van een uitgebreide lunch, een diner of een hapje en een drankje. Op onze uitgebreide menukaart vindt u diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Door de ruime keuze is er voor ieders smaak altijd wel iets te vinden.

Uitstekende bediening

Onze keukenbrigade maakt met passie de heerlijkste creaties voor u klaar, of u nu komt borrelen, lunchen of dineren. Onze medewerkers bieden u een uitstekende service en bedienen u met een glimlach. Ons restaurant is gewoon op maandag open, maar ook op dinsdag tot en met zaterdag kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch.

Een tafel reserveren

U kunt dus van maandag tot en met zaterdag genieten in ons restaurant, dat zes dagen per week open is. U wilt toch ook genieten van de uitstekende kookkunsten van onze keukenbrigade? U bent van harte welkom om ook zonder reservering bij ons te komen eten. Wij kunnen u dan alleen niet garanderen dat er een plaatsje voor u vrij is. Wilt u hier zeker van zijn, dan kunt u online een tafel reserveren. Wist u dat u onze locatie ook kunt afhuren, bijvoorbeeld voor een trouwreceptie of een bedrijfsfeest? Voor meer informatie of om een datum te plannen om onze locatie af te huren, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0318-420700. Wij wensen u alvast smakelijk eten. Tot ziens bij Grand Café Restaurant De Verleiding.

Facebook