b

Een uitgebreide menukaart

Ook op maandag geopend

N

Sfeervol restaurant

Home » Uit eten Ede

Uit eten Ede

Uit eten in Ede is een prima manier om een gezellige dag in deze mooie stad af te sluiten. Bij Grand Café Restaurant De Verleiding bent u aan het juiste adres als u houdt van heerlijk eten op ieder moment van de dag. Wilt u meer weten over eten bij Grand Café Restaurant De Verleiding?

Wilt u direct reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt bij ons uw tafel telefonisch boeken.

Bel 0318 – 420700

Bekijk onze menukaarten

Lunchkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Lunchkaart

Dinerkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Dinerkaart

Borrelkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Borrelkaart

Drankkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Drankkaart

Uit eten in Ede bij Grand Café Restaurant De Verleiding

Bij Grand Café Restaurant De Verleiding vinden we het prettig dat u op ieder moment van de dag uw honger kunt stillen. Daarom bieden wij u een uitgebreide lunch-, diner- en borrelkaart. Ook als u alleen wat wilt drinken, nodigen wij u van harte uit in ons restaurant op de Veluwe. Loopt het water u al in de mond? Bekijk dan snel onze lunch- of dinerkaart om uw favorieten uit te kiezen.

Uit eten in Ede, waar service nog gewoon is

U staat bij ons als klant centraal, precies zoals het hoort. Wij werken met onze keukenbrigade hard aan het maken van de lekkerste culinaire creaties. Of u nu uitgebreid komt dineren of gezellig gaat borrelen, u krijgt bij Grand Café Restaurant De Verleiding uitstekende service en bediening met een glimlach. Combineer dit met een gezellige sfeer en u geniet optimaal.

Reserveer een tafel

Komt u ook eten in ons gezellige Grand Café Restaurant De Verleiding? Onze menukaart is bijzonder uitgebreid, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is. Ook zonder reservering bent u van harte welkom. Wilt u echter zeker van een tafel zijn, dan raden wij u aan te reserveren. Dit doet u heel eenvoudig online of door contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0318-420700.

Facebook