b

Een uitgebreide menukaart

Ook op maandag geopend

N

Sfeervol restaurant

Home » Grand Café

Grand Café

Voor een uitgebreide maaltijd of het stillen van de lekkere trek moet u zonder twijfel in ons Grand Café zijn. Bij ons Grand Café Restaurant De Verleiding, in het centrum van Ede, bieden wij u de ideale uitvalsbasis tijdens een dagje uit in Ede.

Wilt u direct reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt bij ons uw tafel telefonisch boeken.

Bel 0318 – 420700

Bekijk onze menukaarten

Lunchkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Lunchkaart

Dinerkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Dinerkaart

Borrelkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Borrelkaart

Drankkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Drankkaart

Grand Café met uitgebreide menukaart

Eten bij ons Grand Café biedt u de gelegenheid om te genieten van de creaties die onze keukenbrigade voor u klaarmaakt. Of u nu van vlees-, vis- of vegetarische gerechten houdt, op onze uitgebreide lunch- en dinerkaart is voor iedereen wel een smakelijk gerecht te vinden. Wij hebben ruime openingstijden waardoor u op vrijwel ieder moment van de dag kunt aanschuiven voor een smakelijke maaltijd.

Uitstekende service in ons Grand Café

Bij ons is speciale en goede service heel gewoon. Bediening met een glimlach, zorgen voor een welkom gevoel. Heeft u specifieke dieetwensen, dan horen wij dit graag. Wij zullen hier bij de bereiding van de gerechten rekening mee houden. Behalve voor een uitgebreide lunch of diner kunt u ook terecht voor een gezellige borrel, bijvoorbeeld om uw werkweek af te sluiten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de locatie af te huren voor feesten en andere evenementen.

Reserveer een tafel in ons Grand Café

Ook zonder reservering bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje in Grand Café Restaurant De Verleiding. Wilt u echter voorkomen dat u moet wachten tot er een tafel vrij is, dan adviseren wij u om via onze website een tafel te reserveren. Heeft u vragen of kunnen wij u met iets anders van dienst zijn, dan kunt u ons bereiken door contact op te nemen via telefoonnummer 0318-420700.

Facebook