b

Een uitgebreide menukaart

Ook op maandag geopend

N

Sfeervol restaurant

Home » Borrelen Ede

Borrelen in Ede

Wilt u gezellig borrelen in het centrum van Ede, dan moet u zonder twijfel bij Grand Café Restaurant De Verleiding zijn. Ons Grand Café biedt u uitstekende bediening terwijl u geniet van een hapje en een drankje. Wilt u meer weten over wat Grand Café Restaurant De Verleiding zoal voor u kan betekenen? Lees dan verder!

Wilt u direct reserveren?

Wilt u zeker zijn van een tafel? U kunt bij ons uw tafel telefonisch boeken.

Bel 0318 – 420700

Bekijk onze menukaarten

Lunchkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Lunchkaart

Dinerkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Dinerkaart

Borrelkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Borrelkaart

Drankkaart

 Bekijk hier onze uitgebreide Drankkaart

Borrelen in Ede centrum

Grand Café Restaurant De Verleiding is de perfecte uitvalsbasis wanneer u wilt borrelen in Ede na bijvoorbeeld een dagje uit in een gezellige kroeg. Ons Grand Café is gevestigd in het centrum van de stad en heeft de perfecte ligging wanneer u op zoek bent naar een borrel bij in lounge in Ede. Of u nu een leuk weekendje weg bij ons wilt afsluiten of een vrijdagmiddagborrel met uw collega’s wilt houden, op onze uitgebreide borrel- en drankenkaart zult u zeker iets smakelijks vinden. Daarnaast kunt u bij ons ook heerlijk op het terras genieten.

Meer dan alleen borrelen

U kunt voor meer dan alleen borrelen in Ede bij ons terecht. Zo hebben wij een uitgebreide lunch- en dinerkaart waarop voor iedereen wel iets te vinden is. Of u nu van vlees of vis houdt of liever vegetarisch eet, de keukenbrigade van Grand Café Restaurant De Verleiding maakt het met passie een heerlijk diner voor u klaar. Heeft u specifieke dieetwensen of een allergie, laat het ons dan weten, dan houden we er rekening mee. U kunt onze locatie ook afhuren voor feesten en evenementen.

Een tafel reserveren voor borrelen in Ede

Vindt u bediening met een glimlach en uitstekende service ook zo belangrijk? Kom dan langs voor een borrel bij onze lounge in het centrum van Ede. U bent altijd van harte welkom om bij ons te komen borrelen, ook zonder reservering. Wilt u echter zeker zijn van een plaats, dan kunt u het beste online reserveren. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op door te bellen naar 0318-420700.

Facebook