-
Dinerkaart
Brood met kruidenboter en dippers. € 5,00
-
Soepen
Tomatensoep. € 5,75
Uiensoep met een kaashoedje. € 5,75
Seizoenssoep. € 6,00
-
Voorgerechten
Bruschetta’s (Truffelcrème en kastanjechampignons – tomaat, basilicum, knoflook) 4 stuks. € 9,00
Carpaccio met sla, geraspte kaas, geroosterde pepitapitten, truffelmayo en pesto. € 12,75
Vitello tonnato met tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes. € 12,75
Tonijntartaar met gerookte olijfolie, kappertjes, avocado met komkommer en groene aspergeslierten, wasabimayonaise en kikkoman. € 13,50
Coquilles met pastinaak/palingcrème, bloedsinaasappeldressing met waterkers, rucola salade en nori kroepoek. € 13,25
Kalfsprocureur met perzik/mangochutney, spruitenchips en paddenstoelen/truffelstengel. € 13,50
Antipasti Verleiding (vleeswaren, kazen, brood, olijven, bruschetta en pesto) 2 personen. € 20,00
Bietencarpaccio met dukkah, pistachepesto, gerookt amandelsoepje, rucola en geitenkaas (evt vegan). € 12,75
-
Salades
Huisgemaakte tonijn salade met gemengde sla, komkommer, ui, paprika, gepofte tomaat en zeezoutbrood. € 13,75
Geitenkaas salade met gemende sla, honing, pepitapitten, komkommer, ui, paprika, gepofte tomaat en zeezoutbrood. € 13,75
Carpaccio salade met gemengde sla, truffelmayonaise, geraspte oude kaas, pesto, pepitapitten, komkommer, ui, paprika, gepofte tomaat en zeezoutbrood. € 13,75
Vitello tonnato salade met gemende sla, tonijnmayonaise, rode ui, kappertjes, komkommer, paprika, gepofte tomaat en zeezoutbrood. € 13,75
Vis salade met gemengde sla, ui, komkommer, gepofte tomaat, wakame, gerookte zalm, sashimi van tonijn, body peeled gamba en zeezoutbrood. € 15,75
-
Biefstukken met brood
De biefstuk wordt medium rare gebakken en geserveerd in jus met wit brood.
Biefstuk met Verleiding jus. € 20,25
biefstuk (200 gram).Biefstuk met Bali jus. € 21,25
biefstuk (200 gram). -
Hoofdgerechten
Geserveerd met Verleidingsaardappel en seizoensgroenten.
Schnitzel de Verleiding met brie en champignons. € 19,50
Ribeye met kruidenboter. € 22,95
Ribeye met een marinade van zwarte knoflook en een vleugje zoethout. € 23,95
Eendenborstfilet met noedels, sugarsnaps, bosui, rode peper, sesam en een lak van wortel-gember en appel. € 20,50
Biefstuk met blue stilton en portjus. € 23,95
Zalmfilet met een mousse van wakame, bloedsinaasappeldressing en pistachecrumble. € 22,50
Strüdel van paddenstoelen, geitenkaas, paprika en rode ui in bladerdeeg. € 19,50
-
Kindermenu
Kindermenu. € 7,50
Kroket, frikandel, kaassouffle’s met frites en mayo. -
Nagerechten
Ananas carpaccio met gemarineerde peer, walnotendressing en vanille ijs. € 7,95
Gerookte chocolademousse met sinaasappel en gekaramelliseerde witte chocolade. € 7,95
Parfait van advocaat met kokoscrumble en spongecake van pistache. € 7,95
Dame blanche met kletskoppen en chocosaus. € 7,95
Panna cotta van witte chocolade en yoghurt, met passievrucht en gekaramelliseerde witte chocolade. € 7,95