0318 – 420700

Menukaart

Bekijk hieronder onze menukaart Download hier de menukaart

Menu kaart

  • Voorgerechten

    Mini plukbrood met olijven, kruidenboter en aioli € 4,25

  • Koude voorgerechten

    Smokey saku tonijntartaar € 10,95
    Met een soja sesam dressing
    Carpaccio € 10,50
    Dun gesneden runderkogelbiefstuk Met grana padano kaas, pesto, geroosterde pepittapitten en frambozenmierikswortel dressing
    Caprese carpaccio € 9,95
    Mozzarella met pesto, tomaten en basilicum
    Zalmtompouce € 9,95
    Tompouce van romige zalmmousse afgegarneerd met zalmeitjes
    Vitello tonato € 10,95
    Kalfsmuis met kappertjes en tonijn mayonaise
    Oester (3 stuks) € 10,50
    Met wodka limoncello
    Serranoham met meloen € 9,95
    Meloen met serranoham en frambozendressing
    Gerookte zalm € 11,95
    Met vanille, mosterd, limoenroomijs en zwarte peper

  • Salades

    Salade de verleiding € 12,95
    Gemengde sla soorten, vergezeld met lauw warme geitenkaas, honing en pepitta pitten
    Ook als bij salade te bestellen € 6,85
    Kip salade € 12,95
    Gemengde sla soorten, vergezeld met gebakken kipreepjes gegratineerd met brie en honing
    Ook als bij salade te bestellen € 7,25
    Wakame salade € 13,95
    Gemengde sla soorten vergezeld met wakame, cherry tomaatjes, komkommer, gerookte zalm, gebakken gamba’s en dorade filet
    Ook als bij salade te bestellen € 7,50

  • Warme voorgerechten

    Oesters from yerseke (3 stuks)   € 11,95  
    Gegratineerd met hoi sin saus gemalen zwarte pepertjes, bosui en gehakte peterselie gegratineerd met old Amsterdam
    Champignons dordogne    € 9,95
    In Texels blond bier beslag gefrituurde champignons, geserveerd op groene sla en met aioli
    Black tiger Skin off (4 stuks) € 12,00
    In de knoflookolie gebakken met aioli
    Bruschetta verleiding € 10,25
    Gemarineerde ossenhaas reepjes a la chef
    Fingerfood van tonijn (3 stuks)  € 11,25
    Dichtgevouwen loempiavelletjes gevuld met verse tonijn en wasabi dip
    Gamba’s New Orleans € 11,50
    Gepelde gamba’s in jalopenoroomsaus
    Geitenkaas croustadine   € 9,95
    In bladerdeeg gevulde geitenkaas met bloesemhoning

  • Soepen

    Tomatensoep € 4,95
    Met bieslookcrème
    Uiensoep € 4,95
    Met een gegratineerd kaashoedje
    Seizoenssoep € 5,25
    Verrassend net zoals het seizoen

  • Vegetarische gerechten

    Hierbij worden dagverse groenten en aardappelgarnituur geserveerd.

    Vegetarische notenbol € 17,75
    Welke is gevuld met walnoten, hazelnoten, kikkererwten en roombrie vergezeld met romige peterselie amandelsaus
    Fieldbean burger with carrotcake € 18,75
    Vegetarische bonen burger gevuld met rode ui, parika en cashewnoten vergezeld met gorgonzola saus
    Quinoa bulgur burger € 18,75
    Gevuld met champignons, bosui, broadbeans en mozzarella vergezeld met hoi sin saus

  • Kindermenu

    Kindermenu € 7,50
    Keuze uit kroket, frikandel of mini kaassoufflés met frites

menu kaart

  • Vleesgerechten

    Hierbij worden dagverse groenten en aardappelgarnituur geserveerd.

    Schnitzel € 17,50
    Schnitzel van de bovenbil, gewoon zoals die hoort
    Schnitzel de verleiding € 18,95
    Schnitzel van de bovenbil met champignons en gesmolten brie
    Gegrilde chicken tandoori spies € 18,50
    Geserveerd met bbq saus
    Ierse kogelbiefstuk met blue stilton € 19,95
    Geserveerd met rode portsaus
    Ierse kogelbiefstuk special € 19,95
    Geserveerd met champignons, spek en uien
    Pepersteak € 19,95
    Ierse runderkogelbiefstuk ingewreven met pepers en geserveerd met pepersaus
    Entrecote de verleiding € 19,95
    Entrecote vergezeld met bospaddenstoelen en rode wijnsaus
    Lamsrack € 22,75
    Vergezeld met een honing bosbessensaus
    Surf en turf € 23,95
    Ierse kogelbiefstuk geserveerd met blacktiger gamba’s en knoflooksaus

  • Visgerechten

    Hierbij worden dagverse groenten en aardappelgarnituur geserveerd.

    Black tiger Skin off (8 stuks) € 24,95
    In de knoflookolie gebakken met aioli
    Gamba’s New Orléans (10 stuks) € 24,95
    Gepelde gamba’s met jalopenoroomsaus
    Gepaneerde kabeljauw € 18,50
    Met een hollandaisesaus
    Sweet dreams are made for you € 24,95
    Rood gebakken saku tonijn met gebakken beukenzwammetjes en soja sesam dressing. Vergezeld met in bierbeslag gefrituurde oesters afgegarneerd met oestersaus
    Zalmpapillotte € 19,95
    In filodeeg gevulde zalm met French garden dressing

  • Nagerechten

    Strawberry stone dessert € 8,95
    Huisgemaakte tiramisu € 8,50
    Duo van brownie en caramelstaaf € 8,95
    Met boerenroomijs, kletskopcrunch en caramelsaus
    Citroen merenque € 7,95
    Geserveerd met witte chocolade ijs
    Dame blanche € 7,50
    Vanille ijs met chocoladesaus en kletskoppen
    Kaasplankje € 9,95
    Variërend assortiment binnen en buitenlandse kaassoorten vergezeld met appelstroop